Komplett verkstad, rekond & biltvätt (ID:1108)

Kategori: Bilverkstad

Ort: Göteborg

Hyra: 23000 

Yta: 300 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: 800000

Priskommentar: -

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: En fräsch och komplett verkstad, biltvätt & rekondfirma med däckhotell överlåtes till driftig entreprenör!

Totala ytan på lokalerna är cirka 300 kvm och omfattar däckhotell, verkstad, tvätthall med oljeavskiljare samt komplett utrustning för bilvård och polering/rekonditionering, kundmottagning, kassasystem mm. Hyran är ca 23 000 kr plus moms. Anläggningen byggdes år 2017 och verksamheten har varit i gång sedan 1 maj 2017. Alla maskiner som behövs för verksamheten är fräscha, Stora möjligheter finns för att utveckla verksamheten.

Man har både privat och företagskunder, det finns ca 4 000 villor och ca 500 företag i området som efterfrågar en professionell bilvårdsfirma. Nära till stora butiker med många kunder. Lokalen rymmer ca 10 bilar inomhus samt 10 parkeringsplatser som är inhägnade med staket och grind. Komplett övervakningssystem med larm inne i lokalen samt utomhus ingår i inventarier.

- Stor, lämplig lokal med en yta på 300 m2.
- Möblerat kontor, kök och toalett med dusch.
- Kostnadsfria P-platser finns utanför.

All utrustning ingår i priset. Observera att det finns leasingavtal på en del av utrustningen. Bokningssystem och hemsida ingår i köpet.

Adress mm lämnas vid personligt besök.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

Visningstid

Jag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.