Spelbutik med hög provision till lågt pris (ID:1115)

Kategori: ATG-online

Ort: Göteborg

Omsättning: .DK 10000

Hyra: 19700 

Yta: 165 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Nu har ni chansen att överta en mycket fin och välkänd spelbutik. Butiken har bra läge vid ett välkänt torg i Göteborg och är hjärtat i området. Butiken är välsorterad och fräsch med trogen och stabil kundkrets. Spelbutiken är känd och välbesökt för alla boende i området.

Butiken har tobak, glass, kaffe, godis, tidningar och man är ombud för Svenska spel, ATG, DHL, Kassagiro, Smart World, Ria, och Moneygram. Totalt ca 140 000 kr inkl moms per månad i provisioner, utöver dagskassan som är ca 8–10 000 kr.

Stadig, stabil och hög omsättning. Det finns ca 10 sittplatser inne för fika & spelkunder och bra med plats för spel längst väggarna, där också tv-skärmar finns. Butiken är väl inarbetad och allt är mycket effektivt upplagt för att få det så lättarbetat som möjligt. Ägaren har drivit upp verksamheten i drygt 16 år. Ägaren som sköter dagliga driften önskar nu lämna över till nya pigga ägare som kan förvalta och förädla denna fina verksamhet!

Hyra: 19 700 kr per månad inkl moms.
Yta: 165 kvm.
Öppettider: mån-fre 09–18, lör 10–16, sön 10–16.

Om du känner igen lokalen, vänligen stör inte ägare eller personal med dina frågor. All kontakt sker med ansvarig företagsmäklare. Pris, adress mm lämnas efter signering av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

Visningstid

Jag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.