Lönsam e-handel, vinst 700 000 kr (ID:1120)

Kategori: Övriga rörelser

Ort: Sävsjö

Omsättning: .5800000

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: E-handel som har funnits sedan 2017 inom husgeråd, elektronik, leksaker mm som är etablerad och lönsam. Skall säljas snarast. Just nu är beräknad omsättning ca 7 000 0000 kr och har varit mycket stigande, för 2 år sedan var omsättningen ca 3 500 000 kr. Det krävs enbart en person för att driva bolaget. Vinsten 2018 var ca 700 000 kr.

Produkterna säljs via e-handel till både privata kunde och B2B-försäljning till olika återförsäljare runt om i landet. Obs, det finns möjlighet att sälja till övriga länder inom Skandinavien och marknaden är enorm. Hemsidan har byggts upp succesivt och det finns cirka 30 000 registrerade kunder för epostutskick. Hemsidan är mobilanpassad och man har byggt den via Wordpress och WooCommerce.

Verksamheten innehåller allt du behöver för att fortsätta bedriva verksamheten från dag 1; lager (värde ca 250–300 000 kr), hemsida med domän (.se samt kort- och fakturalösning, klarna). Gott rykte med stabila kunder både på företags- och privatsidan. Man har satsat på moderna produkter från seriösa inköpskanaler. Dessa kontakter kan vidarebefordras till blivande ägaren till verksamheten.

Verksamheten har en enorm potential, man kan även utöka verksamheten genom att marknadsföra sig mot fler återförsäljare, i dagsläget finns dock inte tid. Verksamheten kan skötas hemifrån och är enkelt flyttbart. Det är endast inkråmet som säljs, inte något bolag.

Pris: lämnas vid personligt besök.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

Visningstid

Jag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.