Expansiv firma inom tak- & fasadtvätt (ID:1138)

Kategori: Övriga rörelser

Ort: Göteborg

Omsättning: .750000

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Vi har fått uppdraget att hitta en seriös köpare till ett företag som utför tak- och fasadtvätt. Företaget tvättar, målar och impregnerar alla typer av tak och fasader. Även rengöring av markbeläggningar och klottersanering med mera ingår i tjänsterna.

Bolaget marknadsförs både genom egen hemsida (domän och webhotell ingår), och via annonsering i GP då man samarbetar med ett annat företag för större projekt. Företaget är i expansivt skede och har stora utvecklingsmöjligheter då marknaden inom denna bransch växer hela tiden.

Följande inventarier ingår:

WC Crafter, servad och besiktigad nov-18, craftern är utrustad med Denjet CD25, 500 bar. Sprutvagn Jape, inköpt 2018, för takbehandling. 2 st ryggsprutor. Dubbelt spolrör, Jape. Layher rullställning, 6 meter. Högtryckssprutmålning, Wagner, ProSpray. Kärcher högtryckstvättar. Sladdvinda för rensning av avlopp. Elektrisk roterande borste för tvätt av sten eller altaner.

Ägaren vill sälja hela bolaget, inga skulder finns. Befintligt internetabonnemang och telefonnummer överlåts.

Namn på bolag, pris mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

Visningstid

Jag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.