Pizzeria, hög vinst med korta öppettider (ID:1141)

Kategori: Pizzeria

Ort: Landskrona

Omsättning: .1200000

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: 40

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Unikt tillfälle! Mycket välbelägen pizzeria i område med bra kundunderlag och det är många stamgäster som besöker pizzabutiken (obs objektet ligger strax utanför Landskrona). Området är under expansion och det byggs ett stort antal nya lägenheter och hus. Nuvarande ägaren har haft verksamheten cirka 2 år.

Det är det enda stället med serveringstillstånd i området och man kan utöka verksamheten genom att satsa mer på lunch, samt marknadsföra sig mer mot företag i närheten. Man har redan idag många bokningar från företag. För en idérik person eller familj finns här ett ypperligt tillfälle med utvecklingsmöjligheter och ett stort kundunderlag att bearbeta.

Förutom pizza har man också a la carte-meny. Det finns ca 40 sittplatser inomhus och 40 sittplatser utomhus. 2018 var omsättningen 1 200 000 kr och man gjorde en vinst om ca 540 000 kr och omsättningen är stigande (på sommaren är omsättningen högre då många turister besöker området). Obs, man äger byggnaden själv så de enda fasta kostnaderna är el, vatten och arrendeavgift till kommunen (6 000 kr per år). Ägaren kan tänka sig att både överlåta hela arrendet eller stanna kvar som hyresvärd.

Öppettider: mån stängt, vardagar 16–21, helger 14–22.

Lokalen har renoverats totalt sedan nuvarande ägaren tog över. Helt ny ventilation och komplett utrustat kök och samtliga maskiner är i bra skick. Fräsch lokal med bra inventarier i övrigt.

Begärt pris: lämnas vid personligt besök.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

Visningstid

Jag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.