Café mitt i city (ID:1147)

Kategori: Cafe

Ort: Göteborg

Omsättning: .DK 5000

Hyra: 13000 

Yta: 66 

Öppettider: -  

Sittplatser: 40

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Ett mycket trevligt och charmigt café som har funnits i ca 15 år, som ligger i mycket attraktivt och vältrafikerat område i absolut bästa läge i centrala Göteborg.

Lokalen har en yta på ca 66 kvm, och ca 40 sittplatser. Hyran ligger på 13 000 kr exkl. moms (inkl. Värme och VA). Verksamheten består av försäljning av kaffe, bakverk, sallader, pajer, lätt lunch mm.

Verksamheten är belägen nära Kungsportsplatsen och början av avenyn. Värdet på fastigheter & lokaler i närheten är stigande och framtidsutsikterna är mycket ljusa för en ny förvärvare. Caféets omsättning kan utvecklas väsentligt om en ny driftig person övertar verksamheten. Nuvarande ägaren har haft verksamheten i ca 15 år och vill sälja p.g.a. tidsbrist. Omsättning är ca 5 000–6 000 kr per dag och det finns mycket större möjligheter i lokalen och läget. Man har byggt upp ett mycket välfungerande koncept och många nya kunder upptäcker caféet.

Öppettider: vardagar: 09–18, lördag 9–16, stängt på söndagar.

Pris och adress lämnas vid personligt besök.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.