Välrenommerad tvätt med bra omsättning (ID:1148)

Kategori: Övriga rörelser

Ort: Ort utanför Göteborg

Omsättning: .2500000

Hyra: 25000 

Yta: 400 

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Bra tillfälle för dig som kan eller vill in i tvättbranschen. En tvättfirma med bra lokaler beläget i ett mycket strategiskt område i stad ca 20 min från Göteborg. Det finns både mycket företag och hushåll i området.

Lokalerna är väl anpassade för mattvätt, kemtvätt samt andra sorters tvätt. Fullutrustade lokaler med bra inventarievärde ingår i överlåtelsen. Idag har man vissa företagskunder samt mycket drop in från privatkunder. Omsättningen är stabil, runt 2 500 000 kr exkl moms per år. Bra parkeringsmöjligheter direkt utanför. Lokalerna har utvecklingsmöjligheter om man vill lägga till andra tjänster. Verksamheten har bedrivits i de nuvarande lokalerna sedan 2012.

Det finns en stor uppsida om man har energi att utveckla verksamheten ännu mer, det finns både underlag i området och lokalerna har kapacitet för att öka omsättningen. Verksamheten skulle passa som ett familjeföretag då man kan spara väsentligt på kostnaderna. Nuvarande ägaren vill sälja på grund av pension. Säljaren kan lära upp rutiner och alla moment i verksamheten till blivande köparen.

Öppettider: vardagar 07–18, lör 10–13, sön stängt.
Total yta: ca 400 kvm.
Hyra: 25 000 kr exkl moms per månad.
Pris, adress mm lämnas vid personligt besök.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.