Varumärke för hälsokostprodukter inom idrottsbranschen (ID:1156)

Kategori: Övriga rörelser

Ort: Stockholm

Omsättning: .2500000

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Företaget bedriver verksamhet inom marknadsföring och försäljning av hälsokostprodukter nischat mot golf- och racketsport. Produkterna är framtagna specifikt för golf- och racketsportutövares energibehov med fördelar just för detta utövande. Försäljning sker via egen hemsida till återförsäljare och distributörer främst inom Sverige men även på export till Danmark, Norge & Island. Produkterna produceras av partner främst i Sverige. Sortimentet består idag av följande produkter: proteinbars, nötmix, energidryck och proteindryck.

Nuvarande innehavare har drivit bolaget sedan 2016 och den har utvecklats med nya produkter. Verksamheten går bra och redovisar vinst. Omsättning under senaste räkenskapsår, 2018 landade på ca 2 500 000 kr, beräknad vinst för 2019 är ca 450 000 kr. Marknaden inom detta segment är mycket expansiv och det finns stor potential om man riktar in sig på golfanläggningar och rackethallar, och möjlighet att utöka försäljningen till andra länder, tex Tyskland och Storbritannien.

Webbshopen är välskött och mycket enkelt att driva, allt går via 3pl-partner som sköter hantering, lagerhållning och frakt. Verksamheten kan enkelt drivas hemifrån och är flyttbar. I överlåtelsen ingår bland annat varumärke, samtliga kund/leverantörskontakter, hemsidor, recept mm. Ägaren kan tänka sig att vara behjälplig med verksamheten under en övergångsperiod.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.