Varumärke inom naturliga hudvårdsprodukter (ID:1169)

Kategori: Övriga rörelser

Ort: Västerås

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: -

Priskommentar: Pris lämnas vid personligt besök

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Verksamhet som har funnits sedan 1995 inom hudvård. Produkten man säljer är en hudsalva som är helt naturlig och tillverkas själv av naturliga råvaror med dokumenterat gott resultat. Man innehar varumärkesskydd och samtliga analyscertifikat enligt krav från EU och Läkemedelsverket. Produkten är registrerad på CPNC och man har även EAN-kod på etiketten. Man har betalat totalt cirka 500 000 kr för att ta fram produkten och samtliga tillstånd.

Produkterna säljs både via hemsida och återförsäljare, det mesta är dock till privatpersoner via hemsidan och direktförsäljning på marknader och mässor etc. Obs, det finns möjlighet att utöka försäljningen till övriga länder inom Skandinavien och Europa och därmed omsättningen om man satsar mer på marknadsföring mm. Hemsidan har byggts upp succesivt och ligger på 123minsida.se.

Verksamheten innehåller allt du behöver för att fortsätta bedriva verksamheten. Verksamheten har stor potential, man kan även utöka verksamheten genom att marknadsföra sig mot fler återförsäljare, i dagsläget finns dock inte möjlighet då nuvarande ägaren vill sälja pga hälsoskäl. Verksamheten kan skötas hemifrån och är enkelt flyttbart. Goda marginaler då råvarorna har mycket låga kostnader, de enda fasta kostnaderna för drift är hemsida och telefon.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.