Vill du äga en fullt finansierad pizzabutik? (ID:1172)

Kategori: Restaurang

Ort: Göteborg

Hyra: -  

Yta:

Öppettider: -  

Sittplatser: -

Pris: -

Priskommentar: -

Ring 070-954 20 44 för visning och mer information.Beskrivning: Missa inte möjligheten att få vara med och etablera en av nordens största pizzakedjor med ett starkt koncept i ryggen med fokus på take away, hög tillgänglighet och bra lägen. Det är ett tillfälle för alla som vill vara sin egen chef och driva sitt eget företag. Man får tillgång till ett tydligt och fungerande franchisekoncept, med chans att bygga en lönsam verksamhet via nytt koncept och en väletablerad produkt. Ambitionen är att bli ledande på take away-pizza i norden.

Man planerar att inom kort etablera nya enheter i Göteborg, till dessa enheter söker vi nu efter dig som är driven och har en passion för branschen. Vi kan erbjuda nyckelfärdiga restauranger för 500 000–1 000 000 kr beroende på lokal och läge. Vi erbjuder även hjälp med finansiering mm. Man får tillgång till ett bevisat enkelt och lönsamt affärskoncept, och centrala avtal med leverantörer och andra partners med full support från moderbolaget och central marknadsföring.

Vi vill att du har god kreditvärdighet och saknar betalningsanmärkningar.

För rätt person är detta en fantastisk möjlighet. Kontakta oss för mer information.

All information gällande objektet har lämnats av säljaren till Mäklarjouren KB.

Ingen mobil? Ring oss då på 031-775 27 51 och boka en tid!

VisningstidJag godkänner att Mäklarjouren KB/ Partnerinwest AB samlar in mitt namn och e-postadress för att kunna hantera mitt meddelande. Jag kan när som kontakta info@maklarjouren.nu för att få hjälp med att hantera mina personuppgifter.